Ny pratgrupp våren 2023 – Strängnäs, Sörmland

Väl mött!

Till våren 2023 planerar jag att starta en pratgrupp för att (om intresse finns) etablera ett utlärande coven i eller nära Strängnäs, Sörmland. Covenet kommer att grunda sig på svensk initiatorisk wicca (SIW) och utgå från den keltiska gudavärlden. Det kommer även att finnas vissa influenser från den gardnerianska traditionen, vilket således gör den till en tradition i utveckling. Min strävan är dock att den fortfarande ska vara igenkännbar som SIW.

Syftet med pratgruppen är att lära känna varandra och att båda parter ska få en uppfattning för om personkemin och traditionen är rätt matchning. Pratgruppen träffas utan några förpliktelser under ca ett halvår och om allting stämmer och känns bra kommer man att gå vidare med studier mot förstagraden.

Du som söker till pratgruppen ska vara över 18 år och befinna dig på en någorlunda stabil punkt i livet.

Kort om mig: Jag började utöva wicca i tonåren i olika konstellationer men fick min förstagrad i SIW 2007 genom covenet Caer Sidi. 2019 fick jag min andragrad i Vita korparnas hov där jag också har erhållit en förstagrad i den gardnerianska traditionen när vi växlade över. Jag lever tillsammans med en agnostisk man och en 20-årig katt (kattens syn på religion härrör av allt att döma från det gamla Egypten) och till vardags arbetar jag som lärare och studerar.

Låter det intressant är du varmt välkommen att skriva ett mail där du berättar om dig själv, din bakgrund och varför du söker dig mot ett initiatoriskt wiccanskt coven. Så tar vi det därifrån!

Mailadress: wicca.strangnas@gmail.com

Det här inlägget postades i och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *